Рецепт курячого супу з чечевицею
До недавнього часу ми не знали що таке чечевиця. Але купивши і спробувавши приготувати з неї курячий суп, зрозуміли, наскільки це смачно. Пропонуємо приготувати та скуштувати першу страву – курячий суп із чечевицею.
Поживний, ароматний та неповторно смачний! Суп із чечевиці з куркою – це чудове рішення для домашнього сімейного обіду. З найпростіших продуктів виходить справжній шедевр серед перших гарячих страв!
Покрокове приготування курячого супу із чечевицею
Інгредієнти
Порції: –+
- Курка 700 г.
- Картопля 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Чечевиця червона 300 г.
- Часник 2 зуб.
- Помідор 2 шт.
- Зелень по смаку
- Перець чорний мелений по смаку
- Лавровий лист по смаку
- Сіль по смаку
На порцію
Калорії: 366 ккал
Білки: 23 г
Жири: 29 г
Вуглеводи: 17 г
Кроки
- Залити курку водою та відварити. Дістати курку, відокремити від кісточок і закинути назад у бульйон.
- Ставимо замочувати чечевицю
- Нарізати картоплю, цибулю, моркву, часник і додати до бульйону.
- Після закипання висипаємо нарізану зелень, помідори. перець, лавровий лист і доводимо до готовності.
Курячий суп із сочевицею готовий. Можна розливати по тарілках та пробувати. Смачного!