Вітамінна паста Амосова – засіб, що підвищує імунітет.
Автором рецепту є академік Микола Амосов. Відомий хірург, автор новаторських методик у кардіології та торакальній хірургії.
Автор системного підходу до здоров’я, дискусійних робіт з геронтології.
Крім того, що ця паста зміцнює роботу серця, судин вона ще й дуже смачна та корисна як десерт.
- Курага 100 г.
- Чернослив 100 г.
- Інжир 100 г.
- Ізюм 100 г.
- Грецький горіх 100 г.
- Мед квітковий 100 г.
- Лимон 1 шт.
- Нарізаємо часточками лимон.
- Усі інгредієнти перекручуємо у м’ясорубці або подрібнюємо у кухонній машині.
- Отриману масу фасуємо в банки для зберігання холодильника.
ЗБЕРІГАННЯ: – до 2 місяців у холодильнику.
ЗАСТОСУВАННЯ: Суміш можна вживати по 1 ст. ложці 2 десь у день. Дітям, залежно від віку, по 1 ч. ложці чи десертній. Курс найкраще проводити двічі на рік – навесні та восени. Особливої цінності паста Амосова набуває навесні, коли вітамінів мало і восени, коли потрібно зміцнити організм перед холодами та вірусними інфекціями. Але якщо організм ослаблений операціями чи частими хворобами, то курс лікування можна продовжити до півроку. Він дає найвідчутніший ефект.
ПРОТИПОКАЗАННЯ: Непереносимість продуктів Наприклад, алергії на мед чи горіхи… Також не варто давати пасту Амосова зовсім маленьким дітям одразу по ложці — їхня харчова переносимість може змінюватись із віком. так що тут потрібна обережність та поступовість. Діабетикам перед вживанням пасти слід обов’язково проконсультуватися з лікарем.
Харчуйте правильно і будьте здорові.