Рецепт дозволяє швидко приготувати смачний класичний борщ.
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Буряк 1 шт.
- Капуста білокачанна 150 г.
- Квасоля біла 100 г.
- Лавровий лист 5 г.
- Укроп по смаку
- Часник по смаку
- Сіль по смаку
На порцію
Калорії: 670 ккал
Білки: 67 г
Жири: 45 г
Вуглеводи: 90 г
Кроки
- Очищену картоплю нарізати дрібними скибочками
- Варити в окропі 50 хвилин
- На сковороді обсмажити дрібно нарізані цибулю, моркву та буряк
- Обсмажені овочі помістити в каструлю, куди додати ще нарізану капусту
- Додати квасолю, лавровий лист, часник, кріп та посолити за смаком
- Варити на повільному вогні ще 5 хвилин
Борщ є першою класичною стравою на обід. Ситний та смачний борщ – запорука продуктивного дня. Смачного!